GULLHOLMEN 2024 – yoga, meditasjon og breathwork

GULLHOLMEN 2024 – yoga, meditasjon og breathwork

Yoga, Breathwork og meditasjons retreat på Gullholmen 29.9.23 – 1.10.23

På en liten øy i Oslofjorden, utenfor Moss, ligger en liten perle av et fyrtårn med tilhørende tilbygg. Her er det en liten brygge å legge i land, en egen strand og stillhet. Den ideelle plassen for yoga, meditasjon og refleksjon.

Gjennom denne helgen håper vi å sammen finne glede i det rene og enkle, roen og stillheten. Vi ønsker å forsterke dette gjennom yoga, stillhet, pust, god mat og meditasjon. Det vil også være rom for å utforske øya eller å trekke seg tilbake for refleksjon på annet vis.

Om Gullholmen:

Vi har vært så heldige å kunne booke et Yoga retreat på den ettertraktede ferieøya Gullholmen. Fyret ble første gang tent for sjøfarende i Oslofjorden den 15. september 1894. Her får du som retreatgjest oppleve et spektakulært utsyn utover Oslofjorden, en unik geologi, fauna og atmosfære. Store deler av holmen er også vernet, noe som er med på å gi oppholdet en spesiell andakt, og gjør den til et skattet ferieparadis for så mange.

Les mer om Gullholmen og fasilitetene på Oslofjordens friluftsråd sine sider her, eller på Oslofjordguiden sine sider.

Vår intensjon med å velge Gullholmens enkle men unike gjestfrihet er å kunne trekke oss tilbake fra verden. Vi ønsker at dere som deltakere skal kunne oppleve luksusen av et ukomplisert og enkelt liv, der du kan konsentrere fokuset på det som er viktig: Ro, klare tanker, indre stillhet, hvile, samt kontakt med deg selv, pusten din og kroppen din. 

Med vår mangeårig kompetanse på ulike felt ønsker vi å gi deg det beste av det vi har lært og erfart av yoga, meditasjon, pust, og terapeutisk erfaring. Du kan se frem til en begivenhetsrik helg med to erfarende yogis som har satt sammen et herlig program for helgen.

Program, små endringer i programmet kan forekomme (uteaktiviteter er vær avhengig, vi er ute når været tillater)


FREDAG

Vi fraktes ut kl 17.00, parkering på gjestebryggen til Godset på Refsnesstranda – den som ligger nedenfor Hotell Refsnes Gods.

Alle får tildelt rom ved ankomst på øya

18.30 Vi samles i Fyrhuset – presentasjon og lett mat

19.00 – 20.00 Veiledet meditasjon, velkomstsermoni og den gode samtalen om helgen vår sammen

20.00 – Middag og egentid etter dette


LØRDAG

Program kommer


SØNDAG

Program kommer

15.00 – Avreise


Viktig å huske på: 

Ta med badedrakt/bikini, sengetøy, håndkle + badehåndkle,  lommelykt, yogamatte og ullsokker.

Det er utedo ca. 30 m sør for hytta, og det finnes også en utedo i nordbukta. Vi må legge på 10ere for å dusje i dusjen på Fyrhuset (hovedhuset)- Dette får du av oss.


Presentasjon av oss


Yasmin Nashat Baggerød

Yasmin jobber med kvinnehelse som PRO trener i Hypopressiv Trening Norge, driver Yasmins Yoga, og leder Holy Yoga Norway

Hun har totalt over tyve års undervisnings bakgrunn og erfaring fra yoga, gruppetrening, fitness og helse bransjen. Hun  er sertifisert Master Holy Yoga lærer (500H M-HYI/200 RYT), Kids´Holy Yoga og pre/post natal Holy Yoga lærer, og er sertifisert Yoga Trapeze, HIIT Yoga, og Face Yoga lærer.

Yasmin er i tillegg utdannet som middelalderhistoriker med pedagogisk utdannelse. Hun er en erfaren formidler, og har undervist både internasjonalt og lokalt, jobbet i skolen, samt i andre kultur- og formidlings arenaer«Min misjon som yogalærer er å støtte deg der du er i livet. Jeg håper timene mine kan veilede og inspirere din kropp, ditt sinn og din ånd, slik at du forlater yogamatten med et oppløftet sinn og en god følelse i kroppen.» ~ Yasmin


Les mer om Yasmin her

Susann Nashat-Gullbekkhei

Susann er sertifisert som 500h yogaworks lærer, 50h Yin YogaWise (august -24) og har praktisert ulike stiler innen yoga i over 20 år i tillegg til flere kurs i de ulike stilartene.

I tillegg til egen praksis med meditasjon benytter hun veiledet meditasjon i pasientarbeid med rus og psykisk helse. Veiledet meditasjon har hun jobbet med siden 2014 etter et 7-dagers lærer retrett for Mindfulness (MBSR) – ledet av Jon Kabat-Zinn og Saki Santorelli. Hun utdanner seg i dag videre som Mindfulness lærer for grupper.

Susann jobber også med rus og psykisk helse arbeid og som kognitiv terapeut med privat praksis. Hun holder kurs og er veileder innen samtaleteknikk.

«Vi har alle det vi behøver i oss, men vi trenger av og til litt yoga for å lete det fram»


Se mer info om Susann utenom yoga herPris

For overnatting, hel pensjon, yoga, breathwork og meditasjon alle tre dagene:Du kan betale alt på én gang eller i tre avdrag, totalt 6600,-:
avdrag 1 (depositum): 1900,-, avdrag 2: 2350,- og avdrag 3: 2350

Første avdrag betales med én gang for å få plass på retreat. Første avdrag på 1900,- er bindende og vil ikke refunderes.

EarlyBird pris, betal innen 20.5.24  – totalt 5700,-

Må du av en eller annen grunn avbestille plassen vil det holdes av 1900,- som regnes som et depositum.

Det er deltaker sin oppgave å finne en arvtaker og gi beskjed til oss ved endring. Vi har allerede mange forespørsler, så vi antar at det ikke vil være et problem å sende plassen videre. Vi kan evt. være behjelpelige om dette skulle vise seg å være vanskelig å finne en verdig arvtaker. 

Plassen sikres ved å vippse til:

Yasmin Nashat Baggerød 94201876. 

HUSK AT DU MÅ SKRIVE DIN EPOST ADRESSE PÅ VIPPS BESKJEDEN.

Faktura på resterende beløp sendes til din epost og kan enten betales alt på én gang eller i TO gjenstående avdrag. Betalingsordningen er tillitsbasert. Du må legge den inn i nettbanken din en mnd. fra den datoen du betalte første gang, slik at det blir tre avdrag totalt.

OBS! OBS! Har du matallergier eller spesielle behov vedrørende mat? Har du ryggproblemer eller andre kroppslige hensyn som må tenkes på? Vi vil servere vegansk, plantebasert mat, de fleste rommene har køyesenger, det er to utedoer på øya og vi tenker på muligheter for små utflukter. Det er derfor viktig å gi beskjed i det du melder deg på retreat om det er hensyn vi må tenke på i forhold til deg.


Ta kontakt ved spørsmål, eller send forespørsel gjennom skjema om du ikke kan benytte vipps


KONTAKT

Adresse: Solheimsveien 28,

1473 Lørenskog

 

Tlf.: 41329824 e. kl. 16

 

Baksiden av bygget. Lokalisert i BeYoga sine lokaler i 3 etg.

ÅPNINGSTIDER

Kontortider:
Tirsdager fra 16.30 – 20.30

Ønsker du et tilbud hvor jeg kommer ut der du er, ta kontakt under «bedrift».

Utdannet gjennom NFKT
(Norsk forening for kognitiv terapi)

500T

Copyright © All Rights Reserved.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies). Om du benytter denne siden videre, aksepterer du også bruken av informasjonskapsler.