Om kognitiv terapi

Om kognitiv terapi

Det er gjort mye forskning rundt kognitiv terapi, og det er gode indikasjoner for at det er en effektiv behandlingsmetode for en rekke psykiske lidelser.

Kognitiv terapi baserer seg på en sammenheng mellom følelser, tanker, kropp og handling. Vi jobber mye med tankene og her og nå, men samtidig vil vi ha nytte av mer utdypende bakgrunn i varierende grad avhengig av problematikk og lidelses trykk.

Vi danner oss ulike tankemønster gjennom livet eller i etterkant av ulike hendelser. Disse er vi ikke alltid bevist, men de styrer ofte hvordan vi oppfatter oss selv, andre og verden rundt oss. Stort sett er disse mønstrene kommet som resultat av slik vi måtte handle og agere i en periode av livet, men disse mønstrene har ikke lenger samme funksjon og kommer nå til uttrykk ved økt negativt symptomtrykk og/eller psykiske lidelser. Gjennom kognitiv terapeutiske metoder vil vi sammen gå gjennom en bevisstgjøring og berøre disse mønstrene for å oppnå en lindring av symptomer.


Les gjerne mer om kognitiv terapi på siden til Norsk Forening for Kognitiv Terapi

KONTAKT

Adresse: Solheimsveien 28,

1473 Lørenskog

 

Tlf.: 41329824 e. kl. 16

 

Baksiden av bygget. Lokalisert i BeYoga sine lokaler i 3 etg.

ÅPNINGSTIDER

Kontortider:
Tirsdager fra 16.30 – 20.30

Ønsker du et tilbud hvor jeg kommer ut der du er, ta kontakt under «bedrift».

Utdannet gjennom NFKT
(Norsk forening for kognitiv terapi)

500T

Copyright © All Rights Reserved.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies). Om du benytter denne siden videre, aksepterer du også bruken av informasjonskapsler.