Veiledet meditasjon

Veiledet meditasjon

Gjennom kursing og egen praksis inne meditasjon og veiledet meditasjon, har jeg i mange år benyttet meg av dette i samtaleterapien. Dette for å roe ned stress, finne ro og få bedre kroppsbevissthet. I utvidelse av dette tilbyr jeg nå terapeutiske samtaler med hovedfokus på veiledet meditasjon.

Det er flere områder hvor veiledet meditasjon/ oppmerksomt nærvær kan oppleves meningsfullt, men terapeutisk har det ofte blitt knyttet til stress og smerter, men også til depresjon og søvn – for å nevne noe.

Min interesse startet for mange år siden med egen praksis, men jeg startet først å bruke veiledet meditasjon i pasientarbeid etter å, i 2014, ha deltatt på en 7-dagers lærer retrett for Mindfulness (MBSR)* – gjennom «University of Massachusetts Medical School» (ledet av Jon Kabat-Zinn og Saki Santorelli). Siden den tid har det vært med som et multiverktøy som jeg bringer med meg inn i terapirommet, selvsagt når jeg opplever at det kan være nyttig og det oppleves meningsfullt for pasienten. Jeg har til nå ubetinget positive opplevelser ved å benytte praksisen i terapi.

Ta kontakt for ønsker eller spørsmål om veiledet meditasjon og samtaleterapi:


Lenker om veiledet meditasjon:
Hvorfor virker Mindfulness (NHI)

Mindfulness hjelper smertepasienter* Mindfulness-Based Stress Reduction in Mind-Body Medicine

KONTAKT

Adresse: Solheimsveien 28,

1473 Lørenskog

 

Tlf.: 41329824 e. kl. 16

 

Baksiden av bygget. Lokalisert i BeYoga sine lokaler i 3 etg.

ÅPNINGSTIDER

Kontortider:
Tirsdager fra 16.30 – 20.30

Ønsker du et tilbud hvor jeg kommer ut der du er, ta kontakt under «bedrift».

Utdannet gjennom NFKT
(Norsk forening for kognitiv terapi)

500T

Copyright © All Rights Reserved.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies). Om du benytter denne siden videre, aksepterer du også bruken av informasjonskapsler.