Bedrift


Ønsker din bedrift å sette fokus på psykisk helse og/eller bevegelse i hverdagen? Det kan være psykisk helse for seg selv, eller kombinert med bevegelse og veiledet meditasjon. Om det handler om høyt sykefravær i bedriften, utbrenthet, teambuilding eller for preventive tiltak – jeg kan sette sammen pakker til din bedrift og et godt tilbud ved ønske om individualterapi/oppfølgingssamtaler i etterkant av en samling.

Eksempler på tema kan være:

  • Søvn og søvnhygiene; ulike myter og forestillinger om søvn. Et ikke medikamentelt alternativ – CBTi.
  • Hva er angst? Perioden med pandemi gjorde at mange ble isolert, og mange kjenner på symptomer som kan være vanskelig å plassere. Det er ikke lett å forstå at man har angst, og mye skam og usikkerhet gjør at mange avfeier det – angsten øker og det kan ende i en lengre tids sykemelding. Hvordan jobbe med kognitiv terapi og angst.
  • Lav selvfølelse knyttet opp mot angst og depresjon – psykoedukativt, fakta om livstidsprevalens og skam.
  • Veiledet meditasjon og yoga, fokus på kropp og helse med en annen vinkling – fokus på lek og uhøytidelighet; teambuilding i et konkurransepreget miljø?
  • Som ovenfor, men med fokus på rekreasjon; en fortjent hvile og en dag med pleie. Dette med en undertone om viktigheten med egenkjærlighet og -pleie
  • Kurs i samtaleteknikk for helsepersonell eller for den motiverende medarbeidersamtalen.
  • En kombinasjon av rekreasjon og lav selvfølelse, eller å kombinere søvn med en god treningsøkt med fokus på kroppsbevissthet. Kanskje bare det å kunne fylle på en kursdag i samtaleteknikk med en time trening eller meditasjon.

Jeg har et allsidig repertoar som jeg kan sette sammen på ulike vis eller som kan skinne alene. Se gjerne her for tjenester jeg tilbyr. Byggesteinene er fra mange års praksis med å jobbe med mennesker med ulike utfordringer, praksis som kognitiv terapeut, yogalærer og fokus gjennom flere år med veiledet meditasjon og pust. Ovenfor er en idémyldring av punkter med forslag jeg kan se for meg, men her er det kun fantasien som setter grenser.

Det vil være en takknemlig oppgave å få muligheten til å kunne skape en god dag for deg, din bedrift og dine ansatte. Om du sender meg noen tanker om mål og tid dere ønsker å bruke, så vil jeg sende deg et tilbud.

Ser fram til å høre fra dere.


Se kontaktinformasjon nederst på siden eller send en forespørsel på kontaktskjema:

Lenker psykisk helse og arbeidsliv:


Rådet for psykisk helse

Idebanken – arbeid kan gi bedre psykisk helse

Regjeringens strategi for god psykisk helse (2017–2022) – Mestre hele livet

E24 – Etter pandemien

KONTAKT

Adresse: Solheimsveien 28,

1473 Lørenskog

 

Tlf.: 41329824 e. kl. 16

 

Baksiden av bygget. Lokalisert i BeYoga sine lokaler i 3 etg.

ÅPNINGSTIDER

Kontortider:
Tirsdager fra 16.30 – 20.30

Ønsker du et tilbud hvor jeg kommer ut der du er, ta kontakt under «bedrift».

Utdannet gjennom NFKT
(Norsk forening for kognitiv terapi)

500T

Copyright © All Rights Reserved.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies). Om du benytter denne siden videre, aksepterer du også bruken av informasjonskapsler.