Avhengighet – kognitiv terapi og motiverende samtale

Avhengighet – kognitiv terapi og motiverende samtale


En avhengighet er smertelig vanskelig å kvitte seg med. Ulikt flere andre psykiske lidelser så innebærer avhengigheten også en stor del med positive gevinster. Positive gevinster som man ikke kan snakke høyt om da det fra utsiden, for våre nærmeste – de vi er glad i – kun finnes negative konsekvenser. Det som gir slik glede gir samtidig en sorg større en mange.

Denne opplevelsen av både positive og negative opplevelser gjør også at motivasjonen er noe som varierer, avhengighets lidelser er preget av hva vi kaller ambivalens; «måleapparatet» vårt med pluss og minus i forhold til egen adferd.

Om du opplever deg ambivalent eller om du er klar for en endring i dag, men kjenner deg utrygg på veien dit. Jeg benytter meg av motiverende samtale og kognitiv terapi hånd i hånd. Dette for best mulig å kunne ivareta helheten av denne pendlingen som karakteriserer avhengigheten.

Ta kontakt for en uformell samtale om din avhengighet.


Jeg tilbyr også samtaler med pårørende.

KONTAKT

Adresse: Solheimsveien 28,

1473 Lørenskog

 

Tlf.: 41329824 e. kl. 16

 

Baksiden av bygget. Lokalisert i BeYoga sine lokaler i 3 etg.

ÅPNINGSTIDER

Kontortider:
Tirsdager fra 16.30 – 20.30

Ønsker du et tilbud hvor jeg kommer ut der du er, ta kontakt under «bedrift».

Utdannet gjennom NFKT
(Norsk forening for kognitiv terapi)

500T

Copyright © All Rights Reserved.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies). Om du benytter denne siden videre, aksepterer du også bruken av informasjonskapsler.