Angstlidelser – kognitiv terapi og samtaleterapi

Angstlidelser – kognitiv terapi og samtaleterapi


Kognitiv terapi er en god evidens basert psykoterapeutisk teknikk i forhold til arbeid med en rekke lidelser, og sterkt anbefalt i forhold til angst. Jeg tilbyr kognitiv terapi for en rekke angstlidelser og jobber både med samtaleterapi og eksponeringstrening.

Angstlidelser er basert på den grunnleggende følelsen av frykt (eller angst). Når du utvikler en angstlidelse kan man si at det er kroppens grunnleggende varslingssystem for farer som har gått i høygir. Det varsles farer i tilfeller som ikke er farlig, det hele virker irrasjonelt og uforklarlig. Resultatet kan bli en økt tendens til å unngå situasjoner, steder eller objekter. Ved unngåelse merker du brått at det er flere ting, steder eller objekter som vekker redsel og isolasjonen kan vokse.

Denne lille filmen fra NRK beskriver godt forholdet mellom kropp, tanker og følelser (et nytt vindu til NRK sine nettsider vil åpne seg):

KONTAKT

Adresse: Solheimsveien 28,

1473 Lørenskog

 

Tlf.: 41329824 e. kl. 16

 

Baksiden av bygget. Lokalisert i BeYoga sine lokaler i 3 etg.

ÅPNINGSTIDER

Kontortider:
Tirsdager fra 16.30 – 20.30

Ønsker du et tilbud hvor jeg kommer ut der du er, ta kontakt under «bedrift».

Utdannet gjennom NFKT
(Norsk forening for kognitiv terapi)

500T

Copyright © All Rights Reserved.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies). Om du benytter denne siden videre, aksepterer du også bruken av informasjonskapsler.