Om meg

Jeg har en grunnleggende overbevisning om at all endring og bedring finnes i det enkelte menneske. Samtidig er det også tilfelle at vi av og til kan trenge hjelp for å løse det som har blitt vanskelig å gjøre alene.

Om det så er for å finne tilbake til stien, kanskje få øye på nye stier eller rett og slett kunne se hvor vakker den stien man allerede går på er. Dette er det kun en person som eier sannheten om, og jeg håper å kunne være en god støtte i å lete fram denne sannheten.

Gjennom flere års kommunalt helsearbeid, både praktisk og terapeutisk, har jeg fått mange gode verktøy gjennom erfaringer, videreutdanninger og kurs. To viktige verktøy i terapi rommet har blitt motiverende samtale og kognitiv terapi, men jeg benytter også veiledet meditasjon og mer emosjons fokusert arbeid – for å nevne noe. Dette er gode supplement som gir rom for å finne det som best passer til den enkelte.

I tillegg til mitt arbeid som terapeut jobber jeg som kursholder og veileder innen motiverende intervju, ta gjerne kontakt om det er noe din arbeidsplass ønsker å ta en prat om.

Jeg har erfaring med grupper, og tar gjerne i mot henvendelser i forhold til dette. Ved stor forespørsel vil jeg kunne sette opp grupper i forhold til enkelte lidelser, men er pr i dag ikke et tilbud ved min praksis.

Bare ta kontakt om det er noe du lurer på.


Kontaktskjema

KONTAKT

Adresse: Solheimsveien 28,

1473 Lørenskog

 

Tlf.: 41329824 e. kl. 16

 

Baksiden av bygget. Lokalisert i BeYoga sine lokaler i 3 etg.

ÅPNINGSTIDER

Kontortider:
Tirsdager fra 16.30 – 20.30

Ønsker du et tilbud hvor jeg kommer ut der du er, ta kontakt under «bedrift».

Utdannet gjennom NFKT
(Norsk forening for kognitiv terapi)

500T

Copyright © All Rights Reserved.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies). Om du benytter denne siden videre, aksepterer du også bruken av informasjonskapsler.