Lav selvfølelse – kognitiv terapi og samtaleterapi

Lav selvfølelse – kognitiv terapi og samtaleterapi

Lav selvfølelse - selvhjelpsmateriell
Selvhjelps materiell som benyttes i terapien i forhold til Lav Selvfølelse

Selvfølelse eller selvverdi kan sees på som verdien du setter på deg selv – hvordan du ser på deg selv. Skjevheter i forhold til hvordan du ser på deg selv, og en skjevhet i hvordan du tolker det du ser, vedlikeholder negative tanker og bidrar til lav selvfølelse.

Lav selvfølelse kan være en del av en annen lidelse, for eksempel depresjon, og en bedring i depresjonen vil også hjelpe med selvfølelsen. Det kan også komme som en konsekvens av en annen lidelse, som angst, og hvor behandling av den underliggende lidelsen kan bedre forholdet til hvordan du ser på deg selv.

Lav selvfølelse kan også være underliggende, og den kan ligge som en sårbarhetsfaktor som gjør at du lettere kan utvikle andre lidelser som nettopp angst og/eller depresjon.

Når vi jobber med lav selvfølelse vil vi fokusere på meningene du har om deg selv og ulike tolkninger du gjør. Det viktige er å kunne se det som nettopp meninger, og at du er villig til å gjøre et dyp dykk i dette materialet.

For noen er det et godt alternativ å jobbe seg gjennom en selvhjelpsbok alene, men for mange kan det være godt å gjøre dette arbeidet sammen med noen. Det kan dukke opp episoder eller følelser som du kan trenge å bearbeide sammen med en terapeut. Om du ønsker å se på det for deg selv eller bestille en time til samtale, så vil jeg anbefale å gå til innkjøp av boken til Melanie Fennell. Jeg benytter meg av denne boken i terapien.


KONTAKT

Adresse: Solheimsveien 28,

1473 Lørenskog

 

Tlf.: 41329824 e. kl. 16

 

Baksiden av bygget. Lokalisert i BeYoga sine lokaler i 3 etg.

ÅPNINGSTIDER

Kontortider:
Tirsdager fra 16.30 – 20.30

Ønsker du et tilbud hvor jeg kommer ut der du er, ta kontakt under «bedrift».

Utdannet gjennom NFKT
(Norsk forening for kognitiv terapi)

500T

Copyright © All Rights Reserved.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies). Om du benytter denne siden videre, aksepterer du også bruken av informasjonskapsler.